Deze heerlijke kip cordon bleu is een vereenvoudigde versie van het klassieke gerecht, ideaal voor drukke avonden. We bakken we de kip in de oven, wat gezonder is en toch dezelfde smaakvolle crunch geeft. Het gerecht wordt geserveerd met een romige mosterdsaus.
Zwitserse kaas is het beste voor dit recept omdat het smelt maar goed zijn vorm behoudt. Als alternatief kunnen gruyère, cheddar, mozzarella of andere smeltkazen worden gebruikt, maar houd er rekening mee dat er meer kaas uit zal druipen.
Je kunt het gerecht van tevoren bereiden en maximaal 24 uur in de koelkast bewaren of invriezen. Ontdooi en bak dan volgens de instructies van het recept.
Zwitserse kaas is het beste voor dit recept omdat het smelt maar goed zijn vorm behoudt. Als alternatief kunnen gruyère, cheddar, mozzarella of andere smeltkazen worden gebruikt, maar houd er rekening mee dat er meer kaas uit zal druipen.
Je kunt het gerecht van tevoren bereiden en maximaal 24 uur in de koelkast bewaren of invriezen. Ontdooi en bak dan volgens de instructies van het recept.
Energie | 590 kcal |
---|---|
Vetten | 24 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 8 g |
Koolhydraten | 19 g |
waarvan suikers | 3 g |
Vezels | 1 g |
Eiwitten | 72 g |
Zout | 2 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept