Streuselkuchen is een heerlijke Duitse kruimeltaart (cake) gemaakt van gistdeeg en bedekt met een dikke laag krokante kruimels. Deze klassieke taart is perfect voor bij de koffie of thee en eenvoudig zelf te maken.
Deze cake smaakt het lekkerst als hij vers is. Je kunt het deeg de avond ervoor maken en in de koelkast laten rijzen.
Zorg dat de gist niet over de houdbaarheidsdatum is en dat de melk, ei en boter op kamertemperatuur zijn.
Deze cake smaakt het lekkerst als hij vers is. Je kunt het deeg de avond ervoor maken en in de koelkast laten rijzen.
Zorg dat de gist niet over de houdbaarheidsdatum is en dat de melk, ei en boter op kamertemperatuur zijn.
Energie | 224 kcal |
---|---|
Vetten | 11 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 5 g |
Koolhydraten | 27 g |
waarvan suikers | 8 g |
Vezels | 2 g |
Eiwitten | 5 g |
Zout | 0.2 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept