Probeer deze makkelijke veganistische kikkererwtenstoofpot vol met dadels, knapperige amandelen, kaneel en kurkuma. Het langzaam koken van kikkererwten met kruiden versterkt echt de smaak in dit gerecht.
Een mooie 8 voor deze stoofpot! Hij zit boordevol vezels en eiwitten uit kikkererwten, gezonde vetten uit olijfolie en amandelen, en heilzame specerijen. De dadels zorgen voor een natuurlijke zoetheid en extra vezels, maar ook voor suikers. Een voedzame maaltijd dus, zeker met volkoren couscous en niet te veel zout.
Energie | 370 kcal |
---|---|
Vetten | 15.1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1.7 g |
Koolhydraten | 39.7 g |
waarvan suikers | 20.9 g |
Vezels | 9.7 g |
Eiwitten | 13.9 g |
Zout | 0.6 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept