Naan Pizza Margherita met Prosciutto

(Nog geen beoordelingen)

Deze snelle en eenvoudige naanbrood pizza is perfect voor een vrijdagavond. Door naanbrood te gebruiken als pizzabodem bespaar je tijd en heb je meteen de juiste portiegrootte. De pizza wordt belegd met mozzarella, tomaat, prosciutto en verse basilicum voor een heerlijke Italiaanse smaak.

  • Voorbereiding
    15 min
  • Bereiding
    10 min
  • Totaal
    25 min

Ingrediënten

Aantal porties:
2

Bereiding

  1. Stap 1 Verwarm de oven voor op 175°C. Bekleed een bakplaat met aluminiumfolie.
  2. Stap 2 Leg de naan broden op de bakplaat en bestrijk elk brood met olijfolie. Verdeel de bosui en knoflook erover.
  3. Stap 3 Leg 4 plakken mozzarella op elk naan brood. Verdeel de tomatenplakjes erover en breng op smaak met zout en peper.
  4. Stap 4 Verdeel de prosciutto, basilicum en Parmezaanse kaas over de tomaten.
  5. Stap 5 Bak in de voorverwarmde oven tot de randen knapperig zijn en de kaas gesmolten is, ongeveer 8 minuten.
  6. Stap 6 Zet de ovengrill aan en grill nog 2 minuten tot de kaas licht gebruind en bubbelend is.

Tip

Gebruik naanbrood van goede kwaliteit voor het beste resultaat.

Je kunt naar eigen smaak variëren met de toppings.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 222 keer bekeken
  • 1 keer bewaard
  • 7 augustus 2024

Tip

Gebruik naanbrood van goede kwaliteit voor het beste resultaat.

Je kunt naar eigen smaak variëren met de toppings.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 626 kcal
Vetten 29 g
waarvan verzadigde vetzuren 14 g
Koolhydraten 50 g
waarvan suikers 5 g
Vezels 9 g
Eiwitten 41 g
Zout 3.1 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account