De bloemkoolroosjes worden samen gekookt met de aardappelblokjes. De gebakken prei en paprika worden samen met de gesmolten roomkaas door de bloemkool gemengd. De schotel wordt gegratineerd met de geraspte kaas.
Je kunt deze ovenschaal vooraf maken en vlak voor het eten in de oven doen.
Meng eens wat stukjes gedroogde tomaat door de bloemkoolschotel.
Je kunt deze ovenschaal vooraf maken en vlak voor het eten in de oven doen.
Meng eens wat stukjes gedroogde tomaat door de bloemkoolschotel.
Energie | 652 kcal |
---|---|
Vetten | 43.9 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 19.8 g |
Koolhydraten | 47.6 g |
waarvan suikers | 7.3 g |
Vezels | 5.7 g |
Eiwitten | 18 g |
Zout | 4.2 g |
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept
We hebben vanavond deze ovenschotel gegeten. Heeft goed gesmaakt en zeker voor herhaling vatbaar. Enige wat we hebben toegevoegd was een beetje mosterd.
Het viel me trouwens op dat er niet wordt aangegeven bij welke stap de peper, zout en nootmuskaat toegevoegd moeten worden.