De kippendijtjes gaan vooraf een nacht in de marinade. Daarna wordt de kip aangebraden en op een lage stand in de oven gegaard. Vlak voordat de kip gaar is gaan de partjes ingemaakte citroen erbij. Voor wie het lekker vindt, doet er ook nog Kalamata olijven bij.
Geen ingelegde citroenen? Gebruik dan een biologische citroen maar laat de citroen van het begin af aan mee garen in de ovenschaal.
Geen ingelegde citroenen? Gebruik dan een biologische citroen maar laat de citroen van het begin af aan mee garen in de ovenschaal.
Energie | 759 kcal |
---|---|
Vetten | 60.2 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 13.8 g |
Koolhydraten | 11.5 g |
waarvan suikers | 0.4 g |
Vezels | 1.2 g |
Eiwitten | 43.4 g |
Zout | 2.7 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept