Dit heerlijke Thaise curry gerecht combineert malse stukjes kip met kleurrijke groenten in een romige kokossaus. De rode currypasta geeft een pittige kick die perfect wordt gebalanceerd door de zachte kokosmelk. Een snelle en eenvoudige maaltijd vol smaak.
Vervang de diepvriesgroenten door verse groenten zoals peultjes, rode paprika en waterkastanjes voor extra smaak.
Pas de hoeveelheid currypasta aan naar smaak voor een mildere of pittiger curry.
Vervang de diepvriesgroenten door verse groenten zoals peultjes, rode paprika en waterkastanjes voor extra smaak.
Pas de hoeveelheid currypasta aan naar smaak voor een mildere of pittiger curry.
Energie | 511 kcal |
---|---|
Vetten | 14 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 6 g |
Koolhydraten | 51 g |
waarvan suikers | 6 g |
Vezels | 5 g |
Eiwitten | 41 g |
Zout | 1.5 g |
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept
Eerst de kip in een koekenpan totdat deze bijna gaar is. Vervolgens de currypasta en kokosmelk erbij en rustig laten sudderen zodat de saus goed in de kip trekt.
Daarna de groentes gaan wokken en de kip + pasta erbij gevoegd. Ondertussen ook de rijst laten koken.
Makkelijk, snel en lekker!