De koelverse ravioli was gevuld met paddenstoelen. Verder had ik nog een kleine courgette en wat dunne prei. Met een scheutje witte wijn en overgebleven beetje zure room werd dit een heerlijke ovenschotel.
Als je in plaats van zure room (had ik over van een ander gerecht) bijvoorbeeld slagroom gebruikt, hoef je de koelverse ravioli niet vooraf te koken. De vloeibare saus zorgt er dan voor dat de ravioli gaart in de saus in de oven.
Lekker met een salade.
Als je in plaats van zure room (had ik over van een ander gerecht) bijvoorbeeld slagroom gebruikt, hoef je de koelverse ravioli niet vooraf te koken. De vloeibare saus zorgt er dan voor dat de ravioli gaart in de saus in de oven.
Lekker met een salade.
Energie | 740 kcal |
---|---|
Vetten | 46.8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 17.4 g |
Koolhydraten | 38.8 g |
waarvan suikers | 6.2 g |
Vezels | 2.7 g |
Eiwitten | 30.8 g |
Zout | 5.3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept