Bloemkoolgratin bestaande uit een beetgaar gekookte bloemkool met een saus van magor (mascarpone en gorgonzola), reepjes ham, peterselie en geraspte kaas.
Je kunt de gratin ook met andere groenten maken, zoals broccoli of romanesco.
Hou je iets van de ovenschotel over maak er dan bloemkoolsoep van door er wat bouillon aan toe te voegen.
Je kunt de gratin ook met andere groenten maken, zoals broccoli of romanesco.
Hou je iets van de ovenschotel over maak er dan bloemkoolsoep van door er wat bouillon aan toe te voegen.
Energie | 775 kcal |
---|---|
Vetten | 54.2 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 33.5 g |
Koolhydraten | 33.3 g |
waarvan suikers | 13.5 g |
Vezels | 5.2 g |
Eiwitten | 37.2 g |
Zout | 7.9 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept