In deze lekkere gezonde risotto heb ik kippendij, worteltjes, doperwten, bleekselderij en lente-uitjes verwerkt. De risotto is Italiaans gekruid om toch nog een beetje aan de Italianen tegemoet te komen, want deze soort risotto zul je in Italië niet tegenkomen.
De risotto is het lekkerste als je deze direct eet.
Wil je een overgebleven deel risotto verwarmen? Doe dan bij het verwarmen een klein laagje water in een pan samen met de risotto. Zo smaakt de risotto bijna als vers.
Lekker met een groene salade.
De risotto is het lekkerste als je deze direct eet.
Wil je een overgebleven deel risotto verwarmen? Doe dan bij het verwarmen een klein laagje water in een pan samen met de risotto. Zo smaakt de risotto bijna als vers.
Lekker met een groene salade.
Energie | 688 kcal |
---|---|
Vetten | 19.8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3.4 g |
Koolhydraten | 84.1 g |
waarvan suikers | 9.9 g |
Vezels | 7 g |
Eiwitten | 32.1 g |
Zout | 3.5 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept