Kalkoenfilet met kastanjechampignons gebakken in een saus van zongedroogde tomaten met crème fraîche.
Bak de kalkoenfilet niet te lang, dan wordt de kalkoen droog.
De kalkoenfricassee is lekker met aardappelen, aardappelpuree, rijst, pasta.
In plaats van tomaten-tapenade is basilicumpesto ook lekker.
Bak de kalkoenfilet niet te lang, dan wordt de kalkoen droog.
De kalkoenfricassee is lekker met aardappelen, aardappelpuree, rijst, pasta.
In plaats van tomaten-tapenade is basilicumpesto ook lekker.
Energie | 859 kcal |
---|---|
Vetten | 67.9 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 19.5 g |
Koolhydraten | 14 g |
waarvan suikers | 3.4 g |
Vezels | 3.7 g |
Eiwitten | 33.2 g |
Zout | 3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept