Voorgerecht met graved lachs, honing-mosterd-dillesaus. gegarneerd met bietjessalade

Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

De graved lachs hebben we kant-en-klaar gekocht. De honing-mosterd-dillesaus en de bietjessalade zelf gemaakt. Lekker met de geroosterde boterhammen. Graved lachs is rauwe gemarineerde zalm.

  • Voorbereiding
    10 min
  • Bereiding
    5 min
  • Totaal
    15 min

Ingrediënten

Aantal porties:
4
  1. Honing-mosterd-dillesaus

Benodigdheden

  • Kommen voor de saus en de bietjessalade
  • Garde
  • 4 borden

Bereiding

  1. Stap 1 Maak eerst de honing-mosterd-dillesaus door alle ingrediënten door elkaar te roeren. Vind je de saus te dik meng er dan nog wat extra balsamicoazijn door.
  2. Stap 2 Meng de helft van de honing-mosterd-dillesaus door de geraspte bietjes.
  3. Stap 3 Rooster de boterhammen lichtbruin. Snij de boterhammen diagonaal door.
  4. Stap 4 Verdeel de graved lachs over de borden. Giet wat van de honing-mosterd-dillesaus over de graved lachs.
  5. Stap 5 Garneer het voorgerecht met een blad sla met wat van de bietjessalade en daarnaast de geroosterde boterhammen.
Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Tip

Je kunt de bietjes ook raspen.

De honing-mosterd-dillesaus is ook in flesjes of potjes te koop.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 489 keer bekeken
  • 1 keer bewaard
  • 16 juni 2024

Tip

Je kunt de bietjes ook raspen.

De honing-mosterd-dillesaus is ook in flesjes of potjes te koop.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 458 kcal
Vetten 24.8 g
waarvan verzadigde vetzuren 3.4 g
Koolhydraten 37 g
waarvan suikers 14.7 g
Vezels 6.3 g
Eiwitten 26.2 g
Zout 1.7 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account