Sperziebonen met gerookte kipfilet, paprika en pesto

(Nog geen beoordelingen)

De sperziebonen zijn kort voorgekookt. Daarna in de hapjespan met ui, knoflook, gerookte kipfilet, stukjes rode paprika en pesto. Snel klaar en lekker anders.

  • Voorbereiding
    15 min
  • Bereiding
    15 min
  • Totaal
    30 min

Ingrediënten

Aantal porties:
2

Benodigdheden

  • Pan
  • Wok of hapjespan
  • Vergiet

Bereiding

  1. Stap 1 Kook de sperziebonen beetgaar in water met zout. Giet de bonen af en spoel ze af met koud water. Laat de sperziebonen goed uitlekken in een vergiet.
  2. Stap 2 Verhit de olijfolie in een hapjespan of wok.
  3. Stap 3 Bak hierin de ui- en knoflooksnippers glazig. Bak de paprikastukjes ook even mee.
  4. Stap 4 Voeg de sperziebonen, gerookte kip en de pesto eraan toe. Meng goed door elkaar en laat het geheel goed warm worden. Maak op smaak met peper, zout en een paar druppels citroensap.

Tip

Lekker met mijn kaaskrieltjes uit de Airfryer.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 1318 keer bekeken
  • 5 keer bewaard
  • 11 juni 2024

Tip

Lekker met mijn kaaskrieltjes uit de Airfryer.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 343 kcal
Vetten 22.7 g
waarvan verzadigde vetzuren 3.7 g
Koolhydraten 16.1 g
waarvan suikers 7.8 g
Vezels 5.6 g
Eiwitten 20.5 g
Zout 1.5 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account