Pistoletje met roomkaas, paprika en ansjovis

(Nog geen beoordelingen)

Overgebleven pistoletjes. Zonde om weg te gooien. Roomkaas erop, dunne schijfjes paprika en een reepje ansjovis. In de oven en dan smikkelen. Heerlijk.

  • Voorbereiding
    10 min
  • Bereiding
    14 min
  • Totaal
    24 min
Pistoletje met roomkaas, paprika en ansjovis

Ingrediënten

Aantal porties:
2

Benodigdheden

  • Ovenschaal

Bereiding

  1. Stap 1 Verwarm de oven voor op 200 graden boven- en onderwarmte.
  2. Stap 2 Snij de pistoletjes overdwars door. Besmeer de pistoletjes met een laagje roomkaas. Kruid een beetje met wat versgemalen peper. Verdeel wat paprikaringetjes over de roomkaas. Leg de ansjovis hierop en strooi nog wat geraspte kaas erover.
  3. Stap 3 Zet de halve pistoletjes 15 tot 20 minuten in het midden van de voorverwarmde oven tot de kaas een lichtbruine kleur heeft gekregen.

Tip

In plaats van ansjovis is tonijn ook lekker hierop.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 74 keer bekeken
  • 1 keer bewaard
  • 27 mei 2024

Tip

In plaats van ansjovis is tonijn ook lekker hierop.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 314 kcal
Vetten 15.7 g
waarvan verzadigde vetzuren 8.3 g
Koolhydraten 29.6 g
waarvan suikers 3 g
Vezels 2.3 g
Eiwitten 12 g
Zout 1.6 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account