Kaas-uienbroodje

(Nog geen beoordelingen)

Pistoletje van een dag oud, dus niet echt lekker meer. Ooit iets gelezen om een oud stokbrood weer lekker te maken. Dus nu geprobeerd met het pistoletje. Broodje beleggen met veel dunne uienringen. Geraspte kaas erop en in de oven. Smaakte weer heerlijk vers.

  • Voorbereiding
    10 min
  • Bereiding
    15 min
  • Totaal
    25 min

Ingrediënten

Aantal porties:
2

Benodigdheden

  • Ovenschaal

Bereiding

  1. Stap 1 Verwarm de oven op 200 graden boven- en onder-warmte.
  2. Stap 2 Smeer de broodhelften op het snijgedeelte dun in met mayonaise. Verdeel hierover de halve uienringen. Mag behoorlijk dik. Kruid de uien met gemalen peper en zout. Strooi er nu een behoorlijke hoeveelheid geraspte kaas over.
  3. Stap 3 Zet de broodjes in het midden van de voorverwarmde oven tot de kaas een lichtbruine kleur heeft gekregen.

Tip

Lekkere lunch met een kopje soep erbij.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 199 keer bekeken
  • 2 keer bewaard
  • 27 mei 2024

Tip

Lekkere lunch met een kopje soep erbij.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 375 kcal
Vetten 19.2 g
waarvan verzadigde vetzuren 8.8 g
Koolhydraten 32.3 g
waarvan suikers 2.9 g
Vezels 2.4 g
Eiwitten 14.8 g
Zout 2.3 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account