Coq au vin, oftewel kip gestoofd in rode wijn kennen we allemaal. Uiteraard kun je kip ook stoven in bier en als je de dijtjes van de kip neemt, ben je verzekerd van een sappig en mals stukje vlees op je bord.
Als je met keukengaren de tijm tot een toefje bindt, kun je het eenvoudiger uit de stoofpot halen. Het toefje tijm is er voor de smaak.
Als je met keukengaren de tijm tot een toefje bindt, kun je het eenvoudiger uit de stoofpot halen. Het toefje tijm is er voor de smaak.
Energie | 960 kcal |
---|---|
Vetten | 63.8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 20.5 g |
Koolhydraten | 22.4 g |
waarvan suikers | 5.8 g |
Vezels | 3.6 g |
Eiwitten | 54.6 g |
Zout | 3.1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept