Van een buurvrouw hoorde ik dat zij appelmoes inmaakte in potjes. De appelmoes blijft lang goed en wordt zo'n beetje op dezelfde manier gemaakt als jam. Deze appelmoes is gemaakt met vanillesuiker, citroensap, honing en kaneel.
Probeer, in plaats van citroensap, eens limoncello. (natuurlijk niet geschikt voor kinderen).
In plaats van vanillesuiker kun je ook gewone suiker gebruiken.
De appelmoes blijft zeker een jaar goed.
Probeer, in plaats van citroensap, eens limoncello. (natuurlijk niet geschikt voor kinderen).
In plaats van vanillesuiker kun je ook gewone suiker gebruiken.
De appelmoes blijft zeker een jaar goed.
Energie | 170 kcal |
---|---|
Vetten | 0.4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.1 g |
Koolhydraten | 45.1 g |
waarvan suikers | 36.1 g |
Vezels | 4.4 g |
Eiwitten | 0.9 g |
Zout | 0.1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept