Stap 2
Meng in een kleine kom de gochujang, sojasaus, zoete rijstwijn, honing, knoflook, sesamolie en gember.
Stap 3
Verhit de koolzaadolie op middelhoog vuur in een wok of grote koekenpan. Voeg de helft van de kip toe aan de wok. Bak en roer tot de kip niet langer roze is. Ongeveer 5 minuten.
Stap 4
Haal de kip uit de wok. Herhaal met de resterende kip. Doe alle gebakken kipstukjes terug in de wok.
Stap 5
Roer de saus goed door. Voeg toe aan de wok en bak al roerend tot de saus is ingedikt en begint te bubbelen. Ongeveer 3 minuten.
Stap 6
Garneer met sesamzaadjes en bosuitjes. Direct serveren met rijst.
Deel jouw kookkunsten
Heb je plezier gehad tijdens het koken? Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept