Een geurige slanke kippensoep van zelf gemaakte kippenbouillon met taugé, shiitake en wat stukjes prei.
Hou je van verse koriander, gebruik dit dan als garnering.
Taugé kun je ook invriezen. Je moet de schoongemaakte taugé wel eerst even blancheren en dan in koud water dompelen. Goed uitlekken en overdoen in een diepvriesdoosje of -zakje. De taugé is een paar maanden houdbaar.
Hou je van verse koriander, gebruik dit dan als garnering.
Taugé kun je ook invriezen. Je moet de schoongemaakte taugé wel eerst even blancheren en dan in koud water dompelen. Goed uitlekken en overdoen in een diepvriesdoosje of -zakje. De taugé is een paar maanden houdbaar.
Energie | 356 kcal |
---|---|
Vetten | 20.7 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 5.5 g |
Koolhydraten | 15.1 g |
waarvan suikers | 5.4 g |
Vezels | 1.3 g |
Eiwitten | 26.9 g |
Zout | 2.8 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept