Yakitori is een klassiek Japans gerecht dat kipspiesjes combineert met een zoete en hartige saus. Deze spiesjes kunnen eenvoudig thuis worden gemaakt.
Het is belangrijk om de (bamboe)spiesjes minimaal 30 minuten te weken om te voorkomen dat ze verbranden.
Probeer andere groenten zoals paddenstoelen of courgette voor een variatie op de bosuitjes.
Maak je de saus van tevoren? Verwijder dan de bosui voordat je de saus wegzet.
Het is belangrijk om de (bamboe)spiesjes minimaal 30 minuten te weken om te voorkomen dat ze verbranden.
Probeer andere groenten zoals paddenstoelen of courgette voor een variatie op de bosuitjes.
Maak je de saus van tevoren? Verwijder dan de bosui voordat je de saus wegzet.
Energie | 70 kcal |
---|---|
Vetten | 2 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1 g |
Koolhydraten | 2 g |
waarvan suikers | 1 g |
Vezels | 1 g |
Eiwitten | 9 g |
Zout | 0.5 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept