Lekker lunch- of borrelhapje, bestaande uit losgeklopte eieren met reepjes courgette en gedroogde tomaatjes. Kun je koud en/of warm eten. Ik serveerde de frittata als onderdeel van een high tea.
Als je de frittata wat dikker bakt kun je er prikkertjes in steken. Leuk bij de borrel.
In plaats van kwark is room of yoghurt ook mogelijk.
Dunne ringetjes lente-ui en/of gedroogde oregano erdoor is ook lekker.
Als je de frittata wat dikker bakt kun je er prikkertjes in steken. Leuk bij de borrel.
In plaats van kwark is room of yoghurt ook mogelijk.
Dunne ringetjes lente-ui en/of gedroogde oregano erdoor is ook lekker.
Energie | 90 kcal |
---|---|
Vetten | 5.8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1.9 g |
Koolhydraten | 2.8 g |
waarvan suikers | 1.5 g |
Vezels | 0.6 g |
Eiwitten | 6.7 g |
Zout | 0.6 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept