Wij zijn fan van de gezonde frisse Chinese kool, die voor een groentesoort opvallend veel calcium bevat. Goed voor de botten dus. Gehakt even rul gebakken, ui, knoflook, champignons, paprika en kerrie en als topping een laagje puree, maken deze heerlijke ovenschotel tot een smaakvolle en gezonde maaltijd.
In plaats van puree, kun je op de bodem van de ovenschotel voorgekookte plakjes vastkokende aardappeltjes leggen. Stort daarop de inhoud van de wok. Bestrooi vervolgens met geraspte kaas.
In plaats van puree, kun je op de bodem van de ovenschotel voorgekookte plakjes vastkokende aardappeltjes leggen. Stort daarop de inhoud van de wok. Bestrooi vervolgens met geraspte kaas.
Energie | 624 kcal |
---|---|
Vetten | 33.4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 14.8 g |
Koolhydraten | 57.3 g |
waarvan suikers | 11.6 g |
Vezels | 9.1 g |
Eiwitten | 27.6 g |
Zout | 0.3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept