Dit recept is snel en eenvoudig te maken. De combinatie van sappige varkenshaas met een zoetzure kersensaus maakt het een heerlijk gerecht geschikt voor zowel doordeweekse maaltijden als feestelijke gelegenheden.
Gebruik een vleesthermometer om ervoor te zorgen dat de varkenshaas geen hogere interne temperatuur dan 63°C bereikt.
Laat het vlees na het bakken minstens 5 minuten rusten, zodat de temperatuur door het nagaren iets kan stijgen.
Blijf goed opletten om uitdrogen te voorkomen.
Gebruik een vleesthermometer om ervoor te zorgen dat de varkenshaas geen hogere interne temperatuur dan 63°C bereikt.
Laat het vlees na het bakken minstens 5 minuten rusten, zodat de temperatuur door het nagaren iets kan stijgen.
Blijf goed opletten om uitdrogen te voorkomen.
Energie | 233 kcal |
---|---|
Vetten | 3.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1 g |
Koolhydraten | 15 g |
waarvan suikers | 14 g |
Vezels | 0.5 g |
Eiwitten | 32 g |
Zout | 0.9 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept