Heerlijke bloemkoolschotel als je van blauwe kaas houdt. De bloemkoolroosjes heb ik kort gekookt. Op de bloemkool komt een sausje van gebakken oesterzwammen en gorgonzola. Daarna met geraspte kaas kort gegratineerd in de oven.
Oesterzwammen kunnen vervangen worden door bijvoorbeeld kastanjechampignons.
Geen liefhebber van blauwe kaas? Gebruik in plaats hiervan 50 gram kruidenroomkaas.
Oesterzwammen kunnen vervangen worden door bijvoorbeeld kastanjechampignons.
Geen liefhebber van blauwe kaas? Gebruik in plaats hiervan 50 gram kruidenroomkaas.
Energie | 387 kcal |
---|---|
Vetten | 20.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 8.9 g |
Koolhydraten | 17 g |
waarvan suikers | 4.8 g |
Vezels | 4.7 g |
Eiwitten | 14.5 g |
Zout | 1.8 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept