Spätzle (een Duits/Oostenrijkse soort pasta), gemengd met veel gebakken uien en (berg)kaas. Gegratineerd in de oven. Wij hebben dit gerecht leren kennen tijdens onze vakanties in Oostenrijk.
Bijgerecht voor 4 personen. Hoofdgerecht voor 2 personen.
Lekker als bijgerecht bij bijvoorbeeld een stoofpot.
Als hoofdgerecht lekker met een groene salade. In Vorarlberg (Oostenrijk) wordt dit gegeten met een aardappelsalade.
Bijgerecht voor 4 personen. Hoofdgerecht voor 2 personen.
Lekker als bijgerecht bij bijvoorbeeld een stoofpot.
Als hoofdgerecht lekker met een groene salade. In Vorarlberg (Oostenrijk) wordt dit gegeten met een aardappelsalade.
Energie | 326 kcal |
---|---|
Vetten | 19.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 10.1 g |
Koolhydraten | 24.7 g |
waarvan suikers | 4.5 g |
Vezels | 1.7 g |
Eiwitten | 13.8 g |
Zout | 1.6 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept