Dit lekkere gekruide rundvlees is met rode wijn, paprika en tomatenblokjes gegaard in de slowcooker. Vlak voor het einde heb ik de room aan de stoofpot toegevoegd.
Vind je de stoofpot nog iets te dun? Je kunt de stoofpot binden met een eetlepel maïzena die met wat water is aangelengd.
Je kunt de stoofpot ook in een braadpan of in de oven klaarmaken. Reken dan 3 tot 3 1/2 uur stoven.
Wij hebben dit gegeten met mijn recept "Gegratineerde spätzle met kaas en gebakken uien".
Vind je de stoofpot nog iets te dun? Je kunt de stoofpot binden met een eetlepel maïzena die met wat water is aangelengd.
Je kunt de stoofpot ook in een braadpan of in de oven klaarmaken. Reken dan 3 tot 3 1/2 uur stoven.
Wij hebben dit gegeten met mijn recept "Gegratineerde spätzle met kaas en gebakken uien".
Energie | 608 kcal |
---|---|
Vetten | 37.9 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 20.8 g |
Koolhydraten | 23.3 g |
waarvan suikers | 11.4 g |
Vezels | 5.7 g |
Eiwitten | 46.7 g |
Zout | 3.1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept