Geniet van dit heerlijke gnocchi gerecht in romige saus met tijm en in knoflook gebakken champignons. Perfect voor een gezellige maaltijd.
Als je van champignons houdt, kun je meer champignons gebruiken en minder gnocchi.
Probeer ook eens zelfgemaakte gnocchi.
Als je van champignons houdt, kun je meer champignons gebruiken en minder gnocchi.
Probeer ook eens zelfgemaakte gnocchi.
Dit gnocchigerecht scoort matig op de gezondheidsschaal. Aan de ene kant bevat het een redelijke portie champignons, die voedingsvezels en vitamines leveren. Aan de andere kant is het gerecht erg rijk aan verzadigde vetten door het gebruik van boter, slagroom en Parmezaanse kaas. De gnocchi zelf bestaat voornamelijk uit geraffineerde koolhydraten die weinig voedingsstoffen bieden. In combinatie met de bouillon en het toegevoegde zout is de kans groot dat het gerecht ook veel zout bevat. Hierdoor is het meer een zware, calorierijke maaltijd voor af en toe dan een voedzame keuze voor elke dag.
Energie | 409 kcal |
---|---|
Vetten | 15.4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 9.6 g |
Koolhydraten | 54 g |
waarvan suikers | 1.7 g |
Vezels | 3.3 g |
Eiwitten | 9.7 g |
Zout | 2.3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept