Pico de Gallo is een verfrissende Mexicaanse salsa met tomaten, ui, jalapeno, koriander en limoensap. Het is een veelzijdig bijgerecht die goed samen gaat met allerlei gerechten, zoals taco's of met tortilla chips.
Het geheim van traditionele pico de gallo is om het te laten rusten. Meng alle ingrediënten, dek af en zet het een dag in de koelkast.
Gebruik handschoenen of een plastic zakje om je handen te beschermen bij het verwijderen van de zaadjes van hete pepers.
Het geheim van traditionele pico de gallo is om het te laten rusten. Meng alle ingrediënten, dek af en zet het een dag in de koelkast.
Gebruik handschoenen of een plastic zakje om je handen te beschermen bij het verwijderen van de zaadjes van hete pepers.
Energie | 20 kcal |
---|---|
Vetten | 1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1 g |
Koolhydraten | 4 g |
waarvan suikers | 3 g |
Vezels | 1 g |
Eiwitten | 1 g |
Zout | 0.5 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept