Heerlijke gnocchi met groenten en gehakt uit de Slow-cooker

Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Lekker makkelijk als je niet veel tijd hebt om te koken.

  • Voorbereiding
    5 min
  • Bereiding
    3 uur 30 min
  • Totaal
    3 uur 35 min

Ingrediënten

Aantal porties:
4

Benodigdheden

  • Slowcooker

Bereiding

  1. Stap 1 Verzamel alle ingrediënten.
  2. Stap 2 Doe de macaronigroenten, de paprika en courgette in de Slow-cooker.
  3. Stap 3 Snij de champignons in plakjes en voeg deze ook toe aan de pan.
  4. Stap 4 Haal de gnocchi los van elkaar en doe deze ook bij de Slow-cooker in. Roer dan alles even goed door elkaar.
  5. Stap 5 Bak het rundergehakt even voor in een pan en kruid het met gehaktkruiden en een geraspte knoflookteen.
  6. Stap 6 Voeg het gehakt dan ook toe aan de pan.
  7. Stap 7 Roer alles even door en voeg dan als laatste de pasta saus zakken toe aan de pan. Roer alles nog 1 maal goed door. En maak de rand nog even schoon om aanbranden te voorkomen.
  8. Stap 8 Zet de Slow-cooker dan aan op low voor 3,5 uur.
Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Tip

Makkelijk en zalig gerecht. Vult zeer goed. Kan ook zonder vlees prima gegeten worden.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 1183 keer bekeken
  • 4 keer bewaard
  • 17 november 2024

Tip

Makkelijk en zalig gerecht. Vult zeer goed. Kan ook zonder vlees prima gegeten worden.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 786 kcal
Vetten 17.5 g
waarvan verzadigde vetzuren 4.8 g
Koolhydraten 119.1 g
waarvan suikers 20.7 g
Vezels 9.9 g
Eiwitten 26.3 g
Zout 4.3 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account