Spaghettinisaus uit de Slow-cooker naar eigen recept

(Nog geen beoordelingen)

Een heerlijk recept wat ik met mijn moeder ooit bedacht heb en ik zelf nog wat bijgesteld heb.

  • Voorbereiding
    15 min
  • Bereiding
    8 uur
  • Totaal
    8 uur 15 min

Ingrediënten

Aantal porties:
4

Benodigdheden

  • Groot thee ei
  • Slowcooker

Bereiding

  1. Stap 1 Snij het rundvlees in blokjes en kruid deze met rundvleeskruiden. Snij de uien in grove stukken. Snij de paprika in blokjes
  2. Stap 2 Bak in een pan de spekjes uit en doe deze in de Slow-cooker bak daarna het rundvlees aan en doe daarbij de uien en paprika in tot de ui glazig is.
  3. Stap 3 Doe dit mengsel in de Slow-cooker en roer even door. Verkruimel de maggi blokjes over de inhoud van de pan.
  4. Stap 4 Doe de laurierblaadjes en kruidnagels in een thee ei bij de pan in.
  5. Stap 5 Voeg 400 ml water toe en zet je pan aan op low 8 uur.
  6. Stap 6 1 uur voor eindtijd voeg je aan je pan de 400 gram in plakjes gesneden champions toe en de met 200 ml aangemaakte pakjes mix voor goulash.
  7. Stap 7 Roer door en kook vlak voor tijd in een aparte pan de spaghettini.
  8. Stap 8 Op je bord de saus naar smaak toevoegen. Eet smakelijk!!

Tip

De saus los is ook prima in te vriezen.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 35 keer bekeken
  • 0 keer bewaard
  • 17 november 2024

Tip

De saus los is ook prima in te vriezen.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 1095 kcal
Vetten 38.1 g
waarvan verzadigde vetzuren 15.6 g
Koolhydraten 131 g
waarvan suikers 12.9 g
Vezels 14 g
Eiwitten 66.4 g
Zout 2.1 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account