Van de: "Winterwarme zuurkooltaart met pancetta en rookworst" had ik nog wat verse zuurkool uit het vat over. Dat restje heb ik verwerkt in deze dubbele hotdog. Erg lekker met het apart sausje.
Hou je niet van zuurkool, laat het dan weg en kies voor wat sla, tomaatjes , augurk of dat wat je als groente lekker vindt.
Voor welke saus je op je hotdag broodje kiest is heel persoonlijk. De klassieke variant is het recept met ketchup en/of mosterd.
Toch tilt een lekker sausje, zoals boven beschreven je broodje naar een hoger niveau. Maar smaken verschillen en kies gewoon datgene wat je tafelgenoten en jezelf het lekkerst vinden.
Terwijl de broodjes in de oven bakken, verwarm je de knakworsten, warm je de zuurkool en roer je het sausje.
En dubbel hoeft natuurlijk niet :)
Hou je niet van zuurkool, laat het dan weg en kies voor wat sla, tomaatjes , augurk of dat wat je als groente lekker vindt.
Voor welke saus je op je hotdag broodje kiest is heel persoonlijk. De klassieke variant is het recept met ketchup en/of mosterd.
Toch tilt een lekker sausje, zoals boven beschreven je broodje naar een hoger niveau. Maar smaken verschillen en kies gewoon datgene wat je tafelgenoten en jezelf het lekkerst vinden.
Terwijl de broodjes in de oven bakken, verwarm je de knakworsten, warm je de zuurkool en roer je het sausje.
En dubbel hoeft natuurlijk niet :)
Energie | 486 kcal |
---|---|
Vetten | 34 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 12.5 g |
Koolhydraten | 35.3 g |
waarvan suikers | 3 g |
Vezels | 4.3 g |
Eiwitten | 13.1 g |
Zout | 3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept