Gnocchi met Salie-Botersaus

(Nog geen beoordelingen)

Dit recept voor heerlijke salie-botersaus met gnocchi en Parmezaanse kaas maakt een smaakvol bijgerecht of met wat groenten erbij een complete maaltijd.

  • Voorbereiding
    10 min
  • Bereiding
    10 min
  • Totaal
    20 min
Gnocchi met Salie-Botersaus
Gnocchi met boter, een eenvoudig maar heerlijk Italiaans gerecht, bestaat uit zachte, pillige aardappelgnocchi geserveerd met gesmolten boter en vaak bestrooid met Parmezaanse kaas, salie, of andere kruiden, wat resulteert in een rijk en comfortabel gerecht.

Ingrediënten

Aantal porties:
2

Bereiding

  1. Stap 1 Verzamel alle ingrediënten.
  2. Stap 2 Breng een grote pan met licht gezouten water aan de kook op hoog vuur. Voeg de gnocchi toe en kook tot ze naar de oppervlakte drijven. Ongeveer 2 tot 3 minuten. Giet af.
  3. Stap 3 Smelt boter in een koekenpan op middelhoog vuur. Roer de knoflook erdoor en bak tot deze zacht en goudbruin is. Ongeveer 4 minuten.
  4. Stap 4 Roer de salie en het zout erdoor. Voeg de gekookte gnocchi, 25 gram Parmezaanse kaas en de peper toe. Schep voorzichtig om, om alles goed te mengen
  5. Stap 5 Bestrooi met de resterende Parmezaanse kaas om te serveren.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 166 keer bekeken
  • 4 keer bewaard
  • 28 februari 2024

Voedingswaarden

Per portie
Energie 768 kcal
Vetten 52 g
waarvan verzadigde vetzuren 32 g
Koolhydraten 62 g
waarvan suikers 0 g
Vezels 4 g
Eiwitten 16 g
Zout 2.5 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account