Eenvoudige kaas croutons van volkorenbrood zijn ontzettend gemakkelijk te maken en smaken erg lekker bij verschillende soorten soep. Bijvoorbeeld bij Pastinaak soep.
Omdat kaas al zoutig genoeg is, heb ik geen extra zout aan de croutons toegevoegd.
Natuurlijk kun je de croutons ook ín de soep serveren. Helaas worden ze dan gauw zompig, ze zijn veel lekkerder als ze krokant blijven om ze bij je soepje op te knabbelen.
Omdat kaas al zoutig genoeg is, heb ik geen extra zout aan de croutons toegevoegd.
Natuurlijk kun je de croutons ook ín de soep serveren. Helaas worden ze dan gauw zompig, ze zijn veel lekkerder als ze krokant blijven om ze bij je soepje op te knabbelen.
Energie | 94 kcal |
---|---|
Vetten | 5.8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1.5 g |
Koolhydraten | 7.3 g |
waarvan suikers | 0.9 g |
Vezels | 0.6 g |
Eiwitten | 3.4 g |
Zout | 0.7 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept