Vurige Mexicaanse kaas dip

Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Wat de titel van dit recept betreft valt die vurigheid best wel mee. Gesmolten cheddar met gesnipperde rode peper en Griekse yoghurt. Wat kruiden en een kneepje limoensap. Serveer met tortilla chips en groente staafjes naar keuze.

  • Voorbereiding
    10 min
  • Bereiding
    5 min
  • Totaal
    15 min

Ingrediënten

Aantal porties:
4
  1. OM TE DIPPEN

Benodigdheden

  • Pan
  • Kom
  • Snijplank
  • Mes

Bereiding

  1. Stap 1 Smelt de cheddar "au bain marie"
  2. Stap 2 Roer de rode peper door de kaas.
  3. Stap 3 Roer er de yoghurt en de kruiden er door.
  4. Stap 4 Breng op smaak met een snufje zout en peper en voor het frisse tintje een kneepje limoensap.
  5. Stap 5 Zet tot gebruik koel weg.
Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Tip

In plaats van geraspte cheddar kun je ook die plakjes nemen.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 248 keer bekeken
  • 2 keer bewaard
  • 5 oktober 2024

Tip

In plaats van geraspte cheddar kun je ook die plakjes nemen.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 130 kcal
Vetten 9.5 g
waarvan verzadigde vetzuren 5.2 g
Koolhydraten 3.7 g
waarvan suikers 2 g
Vezels 0.6 g
Eiwitten 7.9 g
Zout 0.5 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account