De mosterdroomsaus maakt dit recept extra smakelijk. Makkelijk te maken en erg lekker in combinatie met de mosterd en de zoute spekjes. Trouwens mosterd hoeft niet altijd scherp te zijn, dus laat je daardoor niet weerhouden om het recept eens te proberen. Creativiteit hoort in een keuken..... , aarzel niet om een gerecht naar jouw smaak te maken.
Kies voor een milde variant mosterd, die je lekker vindt.
Wees creatief in de keuken en aarzel nooit om een recept naar jouw hand te zetten.
Je kunt de pasta met kastanjechampignons (wat de spekjes en de saus betreft ) al helemaal van tevoren maken. Dan hoef je enkel nog de saus te verwarmen, de pasta te koken en de spekjes te verdelen als je wil gaan eten.
***Wees voorzichtig met zout. Het gerookt ontbijtspek is al zoutig genoeg.
In plaats van gerookt ontbijtspek kun je ook gerookte spekreepjes of blokjes nemen.
Kies voor een milde variant mosterd, die je lekker vindt.
Wees creatief in de keuken en aarzel nooit om een recept naar jouw hand te zetten.
Je kunt de pasta met kastanjechampignons (wat de spekjes en de saus betreft ) al helemaal van tevoren maken. Dan hoef je enkel nog de saus te verwarmen, de pasta te koken en de spekjes te verdelen als je wil gaan eten.
***Wees voorzichtig met zout. Het gerookt ontbijtspek is al zoutig genoeg.
In plaats van gerookt ontbijtspek kun je ook gerookte spekreepjes of blokjes nemen.
Energie | 976 kcal |
---|---|
Vetten | 63 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 24.1 g |
Koolhydraten | 75 g |
waarvan suikers | 17.2 g |
Vezels | 4.6 g |
Eiwitten | 32.6 g |
Zout | 5 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept