Deze Koreaanse taugésalade is een heerlijk en licht bijgerecht. Perfect voor bij de barbecue of een Aziatisch gerecht. De knapperige textuur en de smaak van sesamolie maken het bijzonder verslavend. Het is eenvoudig te bereiden en in minder dan 10 minuten klaar.
Verwijder de bruine en draadachtige wortels van de taugé voor een betere smaak.
Blancheer de taugé niet langer dan 1 tot 1½ minuut om de knapperigheid te behouden.
Laat de taugé goed uitlekken om de smaken niet te verdunnen.
Verwijder de bruine en draadachtige wortels van de taugé voor een betere smaak.
Blancheer de taugé niet langer dan 1 tot 1½ minuut om de knapperigheid te behouden.
Laat de taugé goed uitlekken om de smaken niet te verdunnen.
Energie | 131 kcal |
---|---|
Vetten | 9 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1 g |
Koolhydraten | 10 g |
waarvan suikers | 5 g |
Vezels | 3 g |
Eiwitten | 5 g |
Zout | 0.9 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept