Deze romige paddenstoelensaus met doperwten en crème fraîche smaakt heerlijk bij rijst of pasta, Wij hebben dit gegeten bij spaghetti aglio e olio, maar ook bij een neutrale pasta of rijst erg lekker.
Je kunt in deze saus alle soorten paddenstoelen gebruiken.
In plaats van gedroogde tijm is ook gedroogde oregano een optie.
Lekker bij rijst (bijvoorbeeld de "Heerlijke groene rijst"), pasta of orzo.
Ook lekker als ragout in een bladerdeeg-bakje of op een geroosterde boterham.
Je kunt in deze saus alle soorten paddenstoelen gebruiken.
In plaats van gedroogde tijm is ook gedroogde oregano een optie.
Lekker bij rijst (bijvoorbeeld de "Heerlijke groene rijst"), pasta of orzo.
Ook lekker als ragout in een bladerdeeg-bakje of op een geroosterde boterham.
Energie | 333 kcal |
---|---|
Vetten | 26.1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 12.5 g |
Koolhydraten | 17.8 g |
waarvan suikers | 6.5 g |
Vezels | 5.6 g |
Eiwitten | 7.6 g |
Zout | 1.7 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept