Deze gevulde aardappelpuree ovenschotel is een heerlijk bijgerecht voor speciale gelegenheden of feestdagen. Het combineert romige aardappelpuree met knapperige bacon en gesmolten cheddar.
Je kunt deze schotel een dag of twee van tevoren maken. Bewaar de aardappelpuree in de ovenschaal in de koelkast totdat je klaar bent om de toppings toe te voegen en te bakken.
Als je geen fan bent van bacon, kun je het vervangen door andere vleeswaren zoals blokjes ham, of voeg eens groenten zoals erwten of stukjes wortel toe.
Restjes kun je 3 tot 4 dagen in een luchtdichte verpakking in de koelkast bewaren. Verwarm op lage temperatuur in de oven of magnetron tot het goed heet is.
Je kunt deze schotel een dag of twee van tevoren maken. Bewaar de aardappelpuree in de ovenschaal in de koelkast totdat je klaar bent om de toppings toe te voegen en te bakken.
Als je geen fan bent van bacon, kun je het vervangen door andere vleeswaren zoals blokjes ham, of voeg eens groenten zoals erwten of stukjes wortel toe.
Restjes kun je 3 tot 4 dagen in een luchtdichte verpakking in de koelkast bewaren. Verwarm op lage temperatuur in de oven of magnetron tot het goed heet is.
Energie | 529 kcal |
---|---|
Vetten | 39 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 22 g |
Koolhydraten | 33 g |
waarvan suikers | 2 g |
Vezels | 2 g |
Eiwitten | 14 g |
Zout | 1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept