Deze pittige tandoori kippenvleugels zijn perfect voor op een gezellig feestje. Ze zijn eenvoudig te bereiden in de oven of airfryer en kunnen worden geserveerd met bijvoorbeeld een lekkere frisse yoghurtsaus.
Gebruik gewone volle yoghurt voor de marinade.
Dep de kippenvleugels droog om extra vloeistoffen in de marinade te vermijden.
Marineer de kip minimaal 1 uur of tot 24 uur.
Je kan de Kashmiri chilipoeder ook vervangen door een andere soort chilipoeder.
Fenegriekbladeren zijn optioneel, maar voegen een heerlijke smaak en aroma toe.
Gebruik gewone volle yoghurt voor de marinade.
Dep de kippenvleugels droog om extra vloeistoffen in de marinade te vermijden.
Marineer de kip minimaal 1 uur of tot 24 uur.
Je kan de Kashmiri chilipoeder ook vervangen door een andere soort chilipoeder.
Fenegriekbladeren zijn optioneel, maar voegen een heerlijke smaak en aroma toe.
Energie | 219 kcal |
---|---|
Vetten | 14 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 4 g |
Koolhydraten | 4 g |
waarvan suikers | 1 g |
Vezels | 1 g |
Eiwitten | 16 g |
Zout | 1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept