Kip Teriyaki is een snel en eenvoudig gerecht dat je in slechts 15 minuten op tafel hebt. Zonder te marineren geniet je van sappige stukjes kip in een zelfgemaakte teriyakisaus die veel lekkerder is dan de winkelversies. Perfect voor drukke dagen en geliefd bij het hele gezin!
Vervang knoflook door 0,5 theelepel gehakte gember. Je kunt ook beide gebruiken als je dat wilt.
Als om de een of andere reden je saus niet is ingedikt, klop dan snel het maïzena/water mengsel erin en blijf roeren tot het stroperig is.
Als de saus te dik is, voeg dan steeds een eetleper water toe tot de gewenste dikte is bereikt.
Vervang knoflook door 0,5 theelepel gehakte gember. Je kunt ook beide gebruiken als je dat wilt.
Als om de een of andere reden je saus niet is ingedikt, klop dan snel het maïzena/water mengsel erin en blijf roeren tot het stroperig is.
Als de saus te dik is, voeg dan steeds een eetleper water toe tot de gewenste dikte is bereikt.
Energie | 344 kcal |
---|---|
Vetten | 13 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 2 g |
Koolhydraten | 21 g |
waarvan suikers | 12 g |
Vezels | 3 g |
Eiwitten | 33 g |
Zout | 2 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept