Kidneybonen met piccalillysaus

(Nog geen beoordelingen)

Kidneybonen met gebakken uien, paprika en augurk. Heel erg lekker met een piccalillysaus met zoetzure zilveruitjes.

  • Voorbereiding
    10 min
  • Bereiding
    10 min
  • Totaal
    20 min

Ingrediënten

Aantal porties:
3
  1. Kidneybonen
  2. Piccalillysaus

Benodigdheden

  • Hapjespan of wok
  • Steelpan

Bereiding

  1. Stap 1 Verhit de olie in een pan en bak hierin de gesnipperde uitjes lichtbruin. Bak de knoflook en de paprika even mee.
  2. Stap 2 Doe de uitgelekte kidneybonen en de lente-uitjes erbij. Meng alles goed door elkaar.
  3. Stap 3 Meng de augurkenplakjes, samen met het augurkennat door de bonen.
  4. Stap 4 Maak de piccalillysaus door de piccalilly, zilveruitjes en stroop in een steelpan door elkaar te roeren. Verwarm de piccalillysaus en dien op met de kidneybonen.

Tip

In plaats van kidneybonen zijn bijvoorbeeld bruine bonen of kapucijners ook lekker met de piccalillysaus.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 119 keer bekeken
  • 1 keer bewaard
  • 5 september 2024

Tip

In plaats van kidneybonen zijn bijvoorbeeld bruine bonen of kapucijners ook lekker met de piccalillysaus.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 661 kcal
Vetten 6.2 g
waarvan verzadigde vetzuren 0.7 g
Koolhydraten 121.2 g
waarvan suikers 36.8 g
Vezels 22 g
Eiwitten 31.2 g
Zout 1.5 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account