Traybake met Burrata, Paprika en Gnocchi

(Nog geen beoordelingen)

Dit recept is een heerlijke en makkelijke manier om gnocchi klaar te maken. Door de gnocchi te roosteren, krijgt deze een krokante buitenlaag en een zachte binnenkant. De geroosterde paprika's voegen een zoete smaak toe, terwijl de burrata zorgt voor een romige textuur. De toevoeging van balsamicoglazuur en verse basilicum geeft het gerecht een frisse smaak.

  • Voorbereiding
    5 min
  • Bereiding
    30 min
  • Totaal
    35 min

Ingrediënten

Aantal porties:
4

Bereiding

  1. Stap 1 Verwarm de oven voor op 220ºC.
  2. Stap 2 Leg de paprika's, gnocchi en knoflook op een grote bakplaat en meng alles samen met 2 eetlepels olie. Breng op smaak met peper, zout en chilivlokken.
  3. Stap 3 Rooster 30 minuten, halverwege omscheppen, tot de paprika's helemaal zacht zijn en de gnocchi bruin beginnen te worden.
  4. Stap 4 Maak af met de burrata en basilicumblaadjes en besprenkel met de resterende eetlepel olie en balsamicoglazuur.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 187 keer bekeken
  • 0 keer bewaard
  • 30 augustus 2024

Voedingswaarden

Per portie
Energie 331 kcal
Vetten 23.3 g
waarvan verzadigde vetzuren 9 g
Koolhydraten 25.6 g
waarvan suikers 7.2 g
Vezels 3 g
Eiwitten 6.6 g
Zout 1.2 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account