Geniet van de heerlijke combinatie van knoflook en Parmezaanse kaas met dit eenvoudig te maken bijgerecht van geroosterde asperges. Het gerecht is snel klaar en ideaal als bijgerecht bij diverse maaltijden.
Bewaar de geroosterde asperges tot 3 a 4 dagen in de koelkast.
Om het weer op te warmen, kan je de oven voorverwarmen op 175°C. Plaats de asperges op een bakplaat, bedek met aluminiumfolie en verwarm gedurende 5-10 minuten.
Bewaar de geroosterde asperges tot 3 a 4 dagen in de koelkast.
Om het weer op te warmen, kan je de oven voorverwarmen op 175°C. Plaats de asperges op een bakplaat, bedek met aluminiumfolie en verwarm gedurende 5-10 minuten.
Energie | 241 kcal |
---|---|
Vetten | 17 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3 g |
Koolhydraten | 17 g |
waarvan suikers | 4 g |
Vezels | 3 g |
Eiwitten | 6 g |
Zout | 1.8 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept