Deze koude maïsdip is een heerlijke en gemakkelijke dip, boordevol maïs in een romige basis van zure room, geraspte kaas, zoute bacon, bosuitjes en gehakte jalapeños. Perfect voor zomerse feestjes samen met tortillachips, crackers en verse groenten.
Zorg ervoor dat de ingeblikte maïs goed is uitgelekt om te voorkomen dat de dip te dun zal worden.
Rasp de kaas zelf voor de beste smaak.
Pas de kruiden aan naar wens, en voeg indien gewenst een snufje cayennepeper toe voor extra pit.
Zodra de dip is bereid, kun je hem koelen in de koelkast voor nog meer smaak.
Zorg ervoor dat de ingeblikte maïs goed is uitgelekt om te voorkomen dat de dip te dun zal worden.
Rasp de kaas zelf voor de beste smaak.
Pas de kruiden aan naar wens, en voeg indien gewenst een snufje cayennepeper toe voor extra pit.
Zodra de dip is bereid, kun je hem koelen in de koelkast voor nog meer smaak.
Energie | 465 kcal |
---|---|
Vetten | 47 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 13 g |
Koolhydraten | 4 g |
waarvan suikers | 2 g |
Vezels | 0.3 g |
Eiwitten | 7 g |
Zout | 1.2 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept