Thaise roerbak met zelfgemaakte woksaus

(Nog geen beoordelingen)

Lekker veel verschillende verse groente met het gemak van een pak. Snel en lekker.

  • Voorbereiding
    5 min
  • Bereiding
    10 min
  • Totaal
    15 min

Ingrediënten

Aantal porties:
2
  1. Voor de saus
  2. Voor de wok
  3. En verder

Benodigdheden

  • Wok
  • Snijplank
  • Mes
  • Kom
  • Pan

Bereiding

  1. Stap 1 Kook de rijst volgens de beschrijving gaar.
  2. Stap 2 Roer alles voor de woksaus door elkaar.
  3. Stap 3 Verhit de olie in de wok en bak het gehakt rul.
  4. Stap 4 Voeg de knoflook toe en bak even mee.
  5. Stap 5 Voeg de Thaise groente toe en bak in circa 7 minuten beetgaar.
  6. Stap 6 Voeg de woksaus toe en roer alles goed.
  7. Stap 7 Serveer de groente op de rijst en garneer met wat bosui en cashewnoten. Zie tip 2.

Tip

1. Heb je geen sriracha dan kun je ook chilisaus naar smaak toevoegen.

2. Bewaar wat bosui voor de garnering.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 193 keer bekeken
  • 2 keer bewaard
  • 23 augustus 2024

Tip

1. Heb je geen sriracha dan kun je ook chilisaus naar smaak toevoegen.

2. Bewaar wat bosui voor de garnering.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 716 kcal
Vetten 34.9 g
waarvan verzadigde vetzuren 7.2 g
Koolhydraten 77.2 g
waarvan suikers 11.9 g
Vezels 6.4 g
Eiwitten 24 g
Zout 2.2 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account