Deze heerlijke met mosterd gevulde kipfilets zijn zo lekker dat het waarschijnlijk een nieuwe vaste favoriet wordt. Het is eenvoudig te bereiden en zit boordevol smaak dankzij de combinatie van kaas en mosterd, gewikkeld in gerookt spek.
Vegetarisch? Maak dan eens cheesy gebakken champignons: Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de mozzarella en cheddar met 1 eetlepel pesto en schep in de holtes van 4 portobello-champignons. Plaats op een bakplaat en rooster gedurende 15 minuten of totdat de champignons zacht zijn en de kaas bubbelt.
Vegetarisch? Maak dan eens cheesy gebakken champignons: Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de mozzarella en cheddar met 1 eetlepel pesto en schep in de holtes van 4 portobello-champignons. Plaats op een bakplaat en rooster gedurende 15 minuten of totdat de champignons zacht zijn en de kaas bubbelt.
Energie | 486 kcal |
---|---|
Vetten | 33.6 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 14.1 g |
Koolhydraten | 3.9 g |
waarvan suikers | 3.2 g |
Vezels | 0 g |
Eiwitten | 44.6 g |
Zout | 3.7 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept