Deze heerlijke Nutella taart is verrassend eenvoudig te maken met slechts twee ingrediënten. Het resultaat is een zachte, chocoladerijke traktatie die perfect is voor Nutella-liefhebbers. De taart heeft een luchtige textuur en een intense hazelnoot-chocoladesmaak.
Bak de taart niet te lang, anders wordt de smaak van eieren te sterk.
Laat de taart minstens 2 uur afkoelen voor het beste resultaat.
Voor extra verwennerij kun je wat extra Nutella bovenop de taart doen.
Bak de taart niet te lang, anders wordt de smaak van eieren te sterk.
Laat de taart minstens 2 uur afkoelen voor het beste resultaat.
Voor extra verwennerij kun je wat extra Nutella bovenop de taart doen.
Energie | 401 kcal |
---|---|
Vetten | 22.8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 37.5 g |
waarvan suikers | 35.6 g |
Vezels | 0 g |
Eiwitten | 8.9 g |
Zout | 0 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept