Een restant gekookte rijst, paprika's die op moesten. Champignons, prei en een stukje courgette vormen deze heerlijke rijstschotel. Natuurlijk met Italiaanse kruiden, tomatenpuree en rode pesto.
Het recept van de pesto pomodoro vind je bij mijn recept "Spaghetti pesto pomodoro". Maar je kunt natuurlijk ook gekochte rode pesto gebruiken.
Ook lekker met geraspte Parmezaanse kaas.
Dit gerecht kan goed worden ingevroren.
Het recept van de pesto pomodoro vind je bij mijn recept "Spaghetti pesto pomodoro". Maar je kunt natuurlijk ook gekochte rode pesto gebruiken.
Ook lekker met geraspte Parmezaanse kaas.
Dit gerecht kan goed worden ingevroren.
Energie | 285 kcal |
---|---|
Vetten | 14 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 2.2 g |
Koolhydraten | 19.4 g |
waarvan suikers | 2.7 g |
Vezels | 3 g |
Eiwitten | 16.2 g |
Zout | 2.6 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept