Een verrukkelijke salade van beetgaar gekookte sperziebonen, licht gebakken reepjes bacon, geroosterde walnoten en blokjes roquefort met een dressing van rode wijnazijn en een zachte olijfolie.
In plaats van roquefort is gorgonzola of feta ook een goede keuze.
In plaats van sperziebonen zijn haricots verts misschien nog lekkerder.
Zonder de bacon is de salade ook lekker en geschikt voor vegetariërs.
In plaats van roquefort is gorgonzola of feta ook een goede keuze.
In plaats van sperziebonen zijn haricots verts misschien nog lekkerder.
Zonder de bacon is de salade ook lekker en geschikt voor vegetariërs.
Energie | 644 kcal |
---|---|
Vetten | 56 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 18.1 g |
Koolhydraten | 18 g |
waarvan suikers | 8.5 g |
Vezels | 5.5 g |
Eiwitten | 22 g |
Zout | 3.9 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept