Deze heerlijke vegan bloemkool 'wings' zijn pittig en krokant, perfect voor een gezonde snack bij de borrel of als bijgerecht. Geserveerd met een verfrissende kruidendip voor extra smaak. Geschikt voor airfryer of oven (zie tips).
Het beslag moet dik genoeg zijn om aan de bloemkool te blijven plakken en niet door de gaatjes van het mandje te druppen.
Geen airfryer? Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de bloemkoolroosjes op een met bakpapier beklede bakplaat, bespray met bakspray en bak 20 minuten tot ze krokant zijn.
Het beslag moet dik genoeg zijn om aan de bloemkool te blijven plakken en niet door de gaatjes van het mandje te druppen.
Geen airfryer? Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de bloemkoolroosjes op een met bakpapier beklede bakplaat, bespray met bakspray en bak 20 minuten tot ze krokant zijn.
Energie | 163 kcal |
---|---|
Vetten | 2.1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1 g |
Koolhydraten | 30.9 g |
waarvan suikers | 3.7 g |
Vezels | 2.7 g |
Eiwitten | 6.4 g |
Zout | 0.8 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept